Webb – helt enkelt!
Rollsbo Webb och Media AB är en lokal webbyrå i Kungälv med fokus på helhet och enkelhet. Vi har kundens bästa för ögonen och krånglar inte till saker i onödan samt strävar efter nöjda kunder och långsiktiga kundrelationer.
Webb – helt enkelt!

Rollsbo Webb & Media – en ”närkodad” webbyrå
Rollsbo Webb & Media AB och ägs och drivs av mig, Johan Nilsson som jobbar med webbproduktion och webbutveckling. Webbyrån finns i Rollsbo i Kungälv där jag delar kontor och samarbetar med Monica Isberg. Monica jobbar med grafisk formgivning och håller mest i våra kundkontakter och ser till att projektet flyter på. Vårt gemensamma mål  är att vara en okomplicerad och värdefull kontakt för lokala företag i Kungälv med omnejd när det gäller webbproduktion och marknadsföring på nätet.

Johan Nilsson
Programmering och databas
Tel: 070-727 54 90
E-post: johan@rollsbowebb.se

Systemvetare och webbutvecklare och gjort ett flertal jobb åt olika företag i olika branscher, bl a Hogia och Portalen Interaktiv AB i Stenungsund. Jobbar i ett flertal programmeringsspråk men har fastnat för WordPress och dess möjligheter. Styrka: Ser möjligheter i det mesta och löser problemen.

Läs blogginlägg av Johan >>

Monica Isberg
Design & marknadsföring
Tel: 070-329 62 44
E-post: monica@rollsbowebb.se

Driver Mikar Design sedan januari 2003 och har varit i branschen i över 23 år. Har genom åren arbetat med kundvård, försäljning, marknadsföring och på senare år grafisk formgivning för webb och papper. Utbildad på IHM i Sälj & Marknadsföring och utbildad Art Director. Styrka: Kombinera bild, färg och form. Analytisk förmåga och pricksäker på kundbehov.

Läs blogginlägg av Monica >>

Rollsbo Webb och Media AB
Bilgatan 3
442 40 KUNGÄLV
Tel: 070 – 727 54 90
E-post: info@rollsbowebb.se